Verzendbeleid

Verzendbeleid van Lovely Locket

Artikel 1 - Verzending en Levering

1.1. Bij Lovely Locket doen we ons best om ervoor te zorgen dat je bestelling zo snel en efficiënt mogelijk wordt verwerkt en geleverd.

Artikel 2 - Verzendmethoden

2.1. Lovely Locket maakt gebruik van betrouwbare verzendpartners om je bestellingen te bezorgen. De beschikbare verzendmethoden worden weergegeven tijdens het afrekenen en kunnen variëren op basis van je locatie en het gewicht van de producten in je winkelwagen.

Artikel 3 - Levertijden

3.1. De geschatte levertijd van je bestelling wordt aangegeven tijdens het afrekenen en is afhankelijk van je locatie en de geselecteerde verzendmethode.

3.2. Leveringen in Nederland worden verwacht binnen 5-12 dagen na bestelling. Leveringen in België worden verwacht binnen 8-15 dagen na bestelling.

3.3. Houd er rekening mee dat de levertijden indicatief zijn en kunnen variëren als gevolg van externe factoren waar Lovely Locket geen controle over heeft.

Artikel 4 - Verzendkosten

4.1. De verzendkosten worden berekend op basis van je locatie en de geselecteerde verzendmethode en worden weergegeven tijdens het afrekenproces.

4.2. Bij bestellingen boven een bepaalde drempelwaarde bieden wij mogelijk gratis verzending aan. De drempelwaarde kan variëren en wordt op de website vermeld.

Artikel 5 - Track & Trace

5.1. Bij de meeste verzendmethoden wordt een Track & Trace-code verstrekt, zodat je de voortgang van je bestelling kunt volgen. De Track & Trace-informatie wordt per e-mail verstrekt zodra je bestelling is verzonden.

Artikel 6 - Verzending naar meerdere adressen

6.1. Op dit moment biedt Lovely Locket geen verzending naar meerdere adressen voor één bestelling. Als je producten naar verschillende adressen wilt verzenden, dien je afzonderlijke bestellingen te plaatsen voor elk adres.

Artikel 7 - Vertragingen en overmacht

7.1. In geval van vertragingen in de levering of onverwachte gebeurtenissen buiten onze controle (zoals stakingen, natuurrampen of transportproblemen), zullen wij ons uiterste best doen om je op de hoogte te houden en je bestelling zo snel mogelijk te leveren.

Artikel 8 - Contactgegevens

8.1. Voor vragen of verzoeken met betrekking tot verzending en levering, neem contact op met onze klantenservice via [lovelylocketcs@gmail.com].

Artikel 9 - Wijzigingen in het Verzendbeleid

9.1. Lovely Locket behoudt zich het recht voor om dit verzendbeleid op enig moment te wijzigen. Eventuele wijzigingen worden op onze website geplaatst.